Νέα οικονομική σειρά, γεννήτριες LONCIN για παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

Η LONCIN είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κινητήρων, γεννητριών, σκαπτικών και αντλητικών μηχανημάτων. Εμφανίστηκε στην ελληνική αγορά το 2011 και μας έχει εντυπωσιάσει με τις κριτικές που έχει αποσπάσει, παρ’ όλο που είναι «κινέζικη».

Πως να επιλέξουμε τον σωστό σταυρό (PTO)

Ο σταυρός καρδανικού άξονα (PTO) έχει δύο βασικές διαστάσεις, την διάμετρο από το ποτηράκι και το συνολικό μήκος. Για να τις μετρήσουμε θα χρειαστούμε ένα παχύμετρο.

Η κεφαλή που έκανε πάταγο το 2020

Μας έδωσε την δυνατότητα να συνομιλήσουμε με αρκετούς από τους πελάτες μας και να ανταλλάξουμε απόψεις, την χρησιμοποιούμε και στα δικά μας θαμνοκοπτικά και αυτό μας δίνει το δικαίωμα να μπορούμε να φέρουμε γνώμη!

Αντιπαγωτικό πετρελαίου, είναι αποτελεσματικό;

Υπάρχουν πολλές αναφορές όπου έχει γίνει χρήση αντιπαγωτικού στο Diesel κίνησης ή στο πετρέλαιο θέρμανσης, αλλά το πετρέλαιο πάγωσε! Κάτω όμως από ποιες συνθήκες έγινε η χρήση του προϊόντος;

grotamar® 82 Βιοκτόνο για καύσιμα ντίζελ

Το πετρέλαιο στη μοριακή του δομή περιέχει νερό, οι υδρατμοί και η θερμότητα στο σύστημα δεξαμενής προκαλούν την ανάπτυξη βακτηρίων, μυκήτων και ζυμομυκήτων. Το grotamar® 82 προστατεύει.

Πέντε νέα μοντέλα θαμνοκοπτικών Efco

Efco, καλοκαίρι 2018, πέντε νέα θαμνοκοπτικά, δύο αντικαθιστούν τους προκατόχους τους, ένα καλύπτει το κενό και νέος κινητήρας μεγαλύτερης ιπποδύναμης.

G-market.gr 5η έκδοση

Την Κυριακή 30 Ιουλίου και ώρα 5:00 τα ξημερώματα το site του G-market.gr άλλαξε. Μας αρέσει η τεχνολογία του web, θέλουμε να αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Σωστή χρήση του Oregon PowerSharp

Έναντι των απλών αλυσίδων αλυσοπρίονου, όπου το σημείο κοπής είναι εσωτερικά του δοντιού, το σημείο κοπής της αλυσίδας Oregon PowerSharp είναι στο επάνω μέρος του δοντιού. Αυτός είναι και ο λόγος που μπορεί η αλυσίδα να τροχιστεί αυτόματα!