Αντιπαγωτικό πετρελαίου, είναι αποτελεσματικό;

Υπάρχουν πολλές αναφορές όπου έχει γίνει χρήση αντιπαγωτικού στο Diesel κίνησης ή στο πετρέλαιο θέρμανσης, αλλά το πετρέλαιο πάγωσε! Κάτω όμως από ποιες συνθήκες έγινε η χρήση του προϊόντος;

grotamar® 82 Βιοκτόνο για καύσιμα ντίζελ

Το πετρέλαιο στη μοριακή του δομή περιέχει νερό, οι υδρατμοί και η θερμότητα στο σύστημα δεξαμενής προκαλούν την ανάπτυξη βακτηρίων, μυκήτων και ζυμομυκήτων. Το grotamar® 82 προστατεύει.

Πέντε νέα μοντέλα θαμνοκοπτικών Efco

Efco, καλοκαίρι 2018, πέντε νέα θαμνοκοπτικά, δύο αντικαθιστούν τους προκατόχους τους, ένα καλύπτει το κενό και νέος κινητήρας μεγαλύτερης ιπποδύναμης.

G-market.gr 5η έκδοση

Την Κυριακή 30 Ιουλίου και ώρα 5:00 τα ξημερώματα το site του G-market.gr άλλαξε. Μας αρέσει η τεχνολογία του web, θέλουμε να αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Σωστή χρήση του Oregon PowerSharp

Έναντι των απλών αλυσίδων αλυσοπρίονου, όπου το σημείο κοπής είναι εσωτερικά του δοντιού, το σημείο κοπής της αλυσίδας Oregon PowerSharp είναι στο επάνω μέρος του δοντιού. Αυτός είναι και ο λόγος που μπορεί η αλυσίδα να τροχιστεί αυτόματα!

Απολαύστε entertainment downloads με Mobil 1

Από 1 Μαΐου έως 31 Ιουλίου, αγοράστε μια συσκευασία Mobil 1 (με το αυτοκόλλητο της προωθητικής) στο κατάστημα ή πραγματοποιήστε μια αλλαγή λιπαντικών Mobil 1 ή ένα σέρβις με αλλαγή λιπαντικών για να λάβετε έναν κωδικό προσφοράς.

Νέα δομή, ευκολότερη αναζήτηση για τα λιπαντικά

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του νέου μας site, παρουσιάσαμε μερικές νέες δυνατότητες όσον αφορά την δομή και την κατάταξη της κατηγορίας προϊόντων Λιπαντικά.

Πως να επιλέξουμε την σωστή μπαταρία αυτοκινήτου

Η επιλογή της σωστής μπαταρίας για το αυτοκίνητο μας είναι σχετικά εύκολη υπόθεση, εάν γνωρίζουμε τις διαστάσεις (μήκος, πλάτος, ύψος) και την ζεύξη της, όλα τα υπόλοιπα στοιχεία είναι θέμα επιλογής (σχεδόν).

Το κανάλι μας @youtube

Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο κανάλι @youtube του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Δείτε παρουσιάσεις προϊόντων με βίντεο τα οποία είτε τα δημιουργούμε εμείς δοκιμάζοντας διάφορα προϊόντα για εσάς, είτε βίντεο που μας στέλνουν οι πελάτες μας αφού έχουν δοκιμάζει κάποιο από τα προϊόντα που αγόρασαν.

Περιποίηση αμπελιού, σκάψιμο; Όχι πλέον!

Είστε μερακλής και σας αρέσει να έχετε τον αμπελώνα σας στην πένα; Είστε από τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν τα πράγματα με τρόπο και όχι με κόπο; Για όσους απαντάτε ναι και παράλληλα σας έχει κουράσει το πολύ κάψιμο, η Efco έρχεται να δώσει λύση με ένα ειδικό Εξάρτημα Φρεζάκι.