Η κεφαλή που έκανε πάταγο το 2020

Από ath.galanis - Πεμ, 22/10/2020 - 09:00
Flash Cutter

Κλείνοντας την σεζόν του θαμνοκοπτικού για το 2020 μείναμε έκπληκτοι με την διαφορά που είχε από τις υπόλοιπες!

Η τεράστια απήχησή της μας έδωσε την δυνατότητα να συνομιλήσουμε με αρκετούς από τους πελάτες μας και να ανταλλάξουμε απόψεις, καθώς την χρησιμοποιούμε και στα δικά μας θαμνοκοπτικά και αυτό μας δίνει το δικαίωμα να μπορούμε να φέρουμε γνώμη. Αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε απόλυτα σίγουροι όταν την προτείνουμε στους πελάτες μας, έναντι άλλων κεφαλών.

Ο λόγος για την κεφαλή θαμνοκοπτικού με πλαστικές λεπίδες της FlashCutter και συγκεκριμένα το "ενισχυμένο" μοντέλο Qfc10.

Είναι εύκολη στην χρήση

Αυτό όμως που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, κατά την συνομιλία μας με τους πελάτες που την έχουν αποκτήσει είναι ότι, οι περισσότεροι εστιλαζουν στην ευκολία της χρήσης της και το πόσο χρόνο κερδίζουν όταν κόβουν τα χόρτα χωρίς να ασχολούνται με το τύλιγμα της μεσινέζας!

Για να είμαστε δίκαιοι, αν ψάχνεις μια ποιο οικονομική λύση από την χρήση μεσινέζας, απλά δεν υπάρχει.

Αν όμως σέβεσαι τον χρόνο σου τότε είναι η ιδανική επιλογή, οι λεπίδες αλλάζουν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα χωρίς να αφαιρέσεις κάποιο μέρος της κεφαλής. Μισή στροφή στο ειδικό στεφάνι που συγκρατεί τις λεπίδες στην θέση τους, βγάζεις τις παλιές, βάζεις τις καινούργιες, άλλη μισή στροφή και ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ! συνέχισε να κόβεις.

Κόψε τα χόρτα χωρίς να τυλίγεις συνέχεια μεσινέζα

 

Γράψε νέο σχόλιο

Απλό κείμενο

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Οι γραμμές και οι παράγραφοι κλείνουν αυτόματα.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετατρέπονται αυτόματα σε συνδέσεις.