Πέντε νέα μοντέλα θαμνοκοπτικών Efco το 2018

Από ath.galanis - Παρ, 01/06/2018 - 08:32
Θαμνοκοπτικά Efco | G-market.gr

Efco Άνοιξη - Καλοκαίρι 2018 και η σεζόν ξεκινά με την εμφάνιση πέντε νέων μοντέλων θαμνοκοπτικών, με δύο να αντικαθιστούν τους προκατόχους τους, ένα να καλύπτει μία κενή θέση που δημιουργήθηκε και την εμφάνιση νέου κινητήρα με μεγαλύτερη ιπποδύναμη.

Τα θαμοκοπτικά Efco Stark 3810 T και Efco Stark 4410 T έρχονται να αντικαταστήσουν τα Efco Stark 3800 T και Stark 4400T αντίστοιχα, με την απόδοση του κινητήρα και τα γενικά χαρακτηριστικά τους να παραμένουν ίδια, ενώ παρατηρείται μία αύξηση στο βάρος του μηχανήματος.

Το Efco 8550 BOSS αποσύρεται και την θέση του έρχεται να καλύψει το θαμνοκοπτικό Efco DS 5300 BOSS, εξοπλισμένο με μεγαλύτερο κινητήρα ο οποίος αποδίδει 3,3 hp, με το βάρος του μηχανήματος ανέρχεται στα 9,9 κιλά.

Το θαμνοκοπτικό Efco DS 5300 T με σταθερό άξονα, αποτελεί μία νέα πρόταση με ακόμη μεγαλύτερο κινητήρα από αυτόν του Efco 8530, ο οποίος αποδίδει 3,3 hp, το βάρος του μηχανήματος να ανέρχεται στα 9,4 κιλά.

Τέλος το θαμνοκοπτικό πλάτης Efco DSF 5300, συμπληρώνει την γκάμα προσαρμόζοντας τον νέο κινητήρα των 3,3 hp, ενώ παράλληλα το γνωστό επινώτιο θαμνοκοπτικό Efco 8535 Ergo παραμένει σε κυκλοφορία.

Ποιότητα Efco

Όλα τα θαμνοκοπτικά της Efco είναι προσεκτικά σχεδιασμένα ώστε να αποδίδουν τα μέγιστα και συνοδεύονται από τον απαραίτητο βοηθητικό εξοπλισμό για να σου προσφέρουν υψηλού επιπέδου εμπειρίας χρήσης, καθιστώντας την εταιρεία σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της αγοράς.

Γνήσια ανταλλακτικά

Στο G-market.gr θα βρείτε όλα τα γνήσια ανταλλακτικά της Emak, για την επισκευή των εργαλείων της Efco.

Γράψε νέο σχόλιο

Απλό κείμενο

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Οι γραμμές και οι παράγραφοι κλείνουν αυτόματα.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετατρέπονται αυτόματα σε συνδέσεις.