Απολαύστε entertainment downloads με Mobil 1

Από ath.galanis - Πεμ, 11/05/2017 - 14:17
Entertainment downloads με Mobil 1

Απολαύστε entertainment music downloads αγοράζοντας λιπαντικά της σειράς Mobil 1, για το αυτοκίνητό σας.

Πως θα την αποκτήσετε

Mobil 1 entertainment downloads

Απόκτηση με 3 απλά βήματα

 1. Αγοράστε μια συσκευασία Mobil 1
  Από 1 Μαϊου έως 31 Ιουλίου, αγοράστε μια συσκευασία Mobil 1 (με το αυτοκόλλητο της προωθητικής) στο κατάστημα ή πραγματοποιήστε μια αλλαγή λιπαντικών Mobil 1 ή ένα σέρβις με αλλαγή λιπαντικών για να λάβετε έναν κωδικό προσφοράς. Παρακαλώ σημειώστε - επιτρέπονται το πολύ τρεις επιμέρους αγορές και οι μεταγενέστερες αιτήσεις τους ανά συμμετέχοντα κατά τη διάρκεια της προωθητικής περιόδου.
 2. Εισάγετε τα στοιχεία σας μέχρι τις 14 Αυγούστου 2017 και ώρα 23:59
  Συμπληρώστε την online φόρμα συμμετοχής για να επικυρώσετε τον κωδικό σας και να λάβετε ένα email με ένα σύνδεσμο για την προπληρωμένη σας Virtual Mastercard®.
 3. Download το entertainment σας
  Ενεργοποιήστε την προπληρωμένη σας Virtual Mastercard® και εξαργυρώστε την σε entertainment downloads σε οποιοδήποτε κατάστημα online αγορών.
Virtual Mastercard® for entertainment downloads

Σημειώσεις προσφοράς

 • Επιτρέπονται μέχρι τρείς (3) κατ’ ανώτατο όριο, αγορές με τα αντίστοιχα δικαιώματά τους, ανασυμμετέχοντα κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς.
 • Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά, με την αγορά ενός τεμαχίου Mobil 1™ 1 λίτρου, σε μια απόδειξη, από οποιοδήποτε κατάστημα που συμμετέχει, ο πελάτης θα δικαιούται μια προ-πληρωμένη Virtual Mastercard® των € 5, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για αγορές μέσω διαδικτύου. Με την αγορά ενός τεμαχίου Mobil 1™ 5 λίτρων, σε μια απόδειξη (ή την πραγματοποίηση μιας αλλαγής λιπαντικών Mobil 1™), από οποιοδήποτε κατάστημα που συμμετέχει, ο πελάτης θα δικαιούται μια προ-πληρωμένη Virtual Mastercard® των € 10, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για αγορές μέσω διαδικτύου. Τους πλήρεις όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού μπορείτε να τους δείτε στο σημείο πώλησης ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: mobil.co/2017termsandconditions.

© 2017 ExxonMobil. Όλα τα εμπορικά σήματα που χρησιμοποιούνται στο παρόν είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της ExxonMobil Corporation ή των θυγατρικών της.

Ετικέτες

Γράψε νέο σχόλιο

Απλό κείμενο

 • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
 • Οι γραμμές και οι παράγραφοι κλείνουν αυτόματα.
 • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετατρέπονται αυτόματα σε συνδέσεις.